Ikor
Slovensko  English      
Zaposlitve
08.31.2022 11:53  |  3450  |  A+ | a-

ORODJAR

Opis zaposlitve:

- Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
- Vrsta zaposlitve: Polni delovni čas
- Poskusno delo: 6 mesecev

Naloge in odgovornosti:

Upravljanje s CNC obdelovalnim centrom, sestava orodij, preizkus orodij na brizgalnih strojih, skrbništvo orodij in rezervnih delov, priprava orodij za serijsko proizvodnjo, vzdrževanje orodij in strojev, sodelovanje pri zagonu novih orodij, izpolnjevanje delovnih nalogov, nastavljanje in upravljanje stroja skaldno s tehničnimi predpisi in postopki, odgovornost za kakovostno izdelovanje, nadzor in beleženje parametrov procesa in izdelka.

Zahteve:

- Srednja – nižja poklicna šola

- Delovne izkušnje 1 leto

- Vozniški izpit kategorije B

- Znanje jezikov: SL – slovenski jezik razumevanje, tekoče govorjenje, tekoče pisanje

- Skrbnost in urejenost, natančnost, poštenost, logično razmišljanje, pripravljenost za učenje in izpopolnjevanje veščin, komunikacijske sposobnosti, organiziranost, zanesljivost in odgovornost.
 

Motivirane kandidate vljudno vabimo, da nam pošljete prijavo z življenjepisom v slovenskem jeziku. Prijave pričakujemo do vključno 28.02.2023 na e-naslovu: direktor@ikor.si

 

Dosegljivi smo tudi na telefonski številki: 041 768 334

Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.


 
Top




Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

MGRT SPSEsrr